Restauracje Sphinx, sieć zarządzana przez Sfinks Polska, wprowadziły nową promocję dla uczestników programu Sphinx Student Club pod hasłem „3xZ" nawiązującą do hasła „Zakuj, zalicz, zapomnij".
W ramach tej oferty do dowolnego dania z menu dla studentów mogą oni domówić kawę na wynos lub napój Rockstar, a także deser Crème brûlée – każde w cenie 3,99 zł oraz piwo Tyskie Gronie za 4,99 zł. Z promocji można skorzystać we wszystkich restauracjach sieci w godzinach obowiązywania „Student Menu".
- Studenci to bardzo ważna dla nas grupa klientów i zależy nam, by oferta sieci Sphinx była dla nich jak najbardziej atrakcyjna. Często wśród młodzieży akademickiej słyszy się hasło „Zakuj, zalicz, zapomnij" i w nawiązaniu do niego postanowiliśmy wprowadzić najnowszą promocję. Zapraszamy więc wszystkich członków „Sphinx Student Club" do skorzystania z oferty, a tych, którzy jeszcze nie uczestniczą w naszym programie – do dołączenia i cieszenia się atrakcyjnymi zniżkami. Tym bardziej, że ceny dań dla studentów zaczynają się już od 14,99 zł - mówi Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, do której należy sieć Sphinx.
W ramach oferty „3xZ" każdy posiadacz karty „Sphinx Student Club" może domówić do dania głównego maksymalnie trzy dodatki objęte promocją w atrakcyjnej cenie, przy czym nie ma możliwości wyboru dwóch tych samych produktów.
Do „Sphinx Student Club" może dołączyć każda osoba posiadająca ważną legitymację studencką, kartę EURO26 lub międzynarodową legitymację ISIC w dowolnej restauracji Sphinx. Karta klubowa upoważnia do skorzystania z oferty „Student Menu", w której znajduje się kilkanaście dań w obniżonych cenach. Klubowicze znajdą tam wybrane rodzaje kultowej shoarmy, pyszne sałatki, makarony, soczyste burgery i dania z grilla, a także napoje i dodatki. Na stronie internetowej sieci Sphinx działa również zakładka dla studentów. Są w niej zamieszczane informacje o specjalnych promocjach dostępnych dla osób uczestniczących w programie czy też o wydarzeniach kulturalnych dedykowanych studentom.
13.12 Sushi Bistro w Zgorzelcu
12.12 Warszawa z nowym hotelem
10.12 Awanse w Unirest Hotele
09.12 Nowe otwarcia Fit Cake
06.12 Mazurski Raj rozbudowany
Richard Bergfors, CEO MAX Premium Burgers
więcej