01.02.2024 |
PHH inwestuje w sztuczną inteligencję
|
23.01.2024 |
Food Town z własną kolekcją odzieży
|
18.01.2024 |
Fit Cake stawia na zrównoważony rozwój
|
09.01.2024 |
Restauracje Sfinksa zwiększyły sprzedaż
|
08.01.2024 |
Sztuczna inteligencja zmieni doświadczenia klientów
|
22.12.2023 |
Sfinks ze wzrostem rentowności
|
21.12.2023 |
Sun & Snow ma więcej apartamentów
|
08.12.2023 |
Wykorzystać pełen potencjał nieruchomości
|
07.12.2023 |
B&B Hotels rozwija działalność
|
06.12.2023 |
Preferencje żywieniowe Polaków
|
04.12.2023 |
Mex Polska poprawia wyniki
|
15.11.2023 |
Pierwsza polska restauracja z dwiema Gwiazdkami Michelin
|
18.10.2023 |
VHM Hotel Management z Nickel Hospitality
|
12.10.2023 |
Glovo z najszerszą ofertą restauracyjno-handlową
|
10.10.2023 |
Stuart i UpMenu zadbają o klienta w branży gastronomicznej
|
04.10.2023 |
B&B Hotels z nową strategią
|
02.10.2023 |
Resi Capital z finansowaniem
|
13.09.2023 |
Hotel Tarnovia z nowym właścicielem
|
07.09.2023 |
Mercure Szczyrk Resort z nowym dyrektorem
|
29.08.2023 |
Sodexo z nową dyrektor
|
23.08.2023 |
Awanse w Hilton
|
22.08.2023 |
Zmiany w InterContinental Warszawa
|
21.08.2023 |
Wąskie gardła w gastronomii
|
21.08.2023 |
28.07.2023 |
Multi Ice Group chce mieć więcej lokali
|
18.07.2023 |
Awanse w Accor
|
05.07.2023 |
B&B Hotels z planami ekspansji
|
30.06.2023 |
Awanse w Arche
|
26.06.2023 |
Awanse w sieci Mariott
|
22.06.2023 |
Mex Polska powraca do stanu sprzed pandemii
|
21.06.2023 |
Sfinks zwiększa przychody
|