Na wszystkich odwiedzających czekają 23 koncepty gastronomiczne i cztery bary.Food Town to przestrzeń gastronomiczna w Fabryce Norblina, obejmująca pięć zabytkowych hal fabrycznych o łącznej powierzchni 3200 mkw.
więcejKrakowskie centrum handlowe poszerza ofertę gastronomiczną o lokal działający pod szyldem Al dente by Makarun Premium.
więcejPostępuje komercjalizacja nowego food courtu Atrium Reduta. Wynajęto już ponad 80 proc. powierzchni strefy restauracyjnej.
więcejMAX Premium Burgers otworzy nowe lokale w Pruszkowie i Płocku.
więcejPrzychody ze sprzedaży gastronomicznej restauracji sieci Sfinks Polska, w tym Sphinx i Chłopskie Jadło, z wyłączeniem sprzedaży zrealizowanej przez sieć Piwiarni, wyniosły w 2020 r. 103,03 mln zł, tj. mniej...
więcejLokal przy Glinianej 14 przyjął pierwszych klientów. Punkt ma ponad 130 mkw. i jest utrzymany w najnowszym stylu marki. Poza bezpośrednią opcją wygodnej dostawy do domu czy odbioru osobistego, można...
więcejLokal Arianos Kebab w Manufakturze jest drugim w Łodzi i dziewiątym w kraju. Sieć restauracji specjalizuje się w daniach kuchni Bliskiego Wschodu.
więcejNowym najemcą Rental Parku w Gdańsku, została polska sieć. Będzie to pierwszy punkt gastronomiczny na mapie parku handlowego, który powstanie na parterze budynku B.
więcejSzymon Łukasik, dyrektor działu reprezentacji najemców handlowych w Cresa Polska
więcej